naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe openhuizendag Mijn Thuis Op Maat op 30 september 2018

Architecten kunnen nu inschrijven voor nieuwe toon-en-ontmoet-dag
magazine

Na tal van succesvolle edities besloot de Orde van Architecten om in 2018 geen nieuwe editie van de openhuizendag Mijn Huis Mijn Architect te organiseren. NAV betreurt deze beslissing en komt daarom met een nieuw initiatief. Op 30 september 2018 zullen toekomstige bouwheren tijdens Mijn Thuis Op Maat opnieuw kennis kunnen maken met architecten en hun beroep.

Het evenement komt volgens NAV echter niet alleen toekomstige bouwheren ten goede. Het creëert ook een hefboom om gedurende verschillende maanden de meerwaarde van een architect onder een vergrootglas te plaatsen. Zo is hij de adviseur bij uitstek om bouwheren wegwijs te maken in het huidige discours van ‘betonstop’, ‘omgevingsvergunning’ en ‘circulair bouwen’ en om ze kennis te laten maken met nieuwe en innovatieve woonvormen.

Bent u als architect trots op uw werk? Dan kan u het via Mijn Thuis Op Maat alvast aan een breed publiek voorstellen. Alle deelnemende projecten worden op de website www.mijnthuisopmaat.be geplaatst en een mediacampagne in online media, radio, tv en geschreven pers zorgt zowel voor als tijdens en na de openhuizendag voor de nodige aandacht. In het inspiratiemagazine Mijn Thuis Op Maat worden enkele bijzondere realisaties verder in de spotlight geplaatst.

Geïnteresseerd? Dan tekent u best meteen in via www.mijnthuisopmaat.be. U hebt tijd tot 31 mei.

NAV

NAV

+3222122699
+3224007172