naar top
Menu
Logo Print

Ontdek 90 inspirerende renovaties

Nieuwe editie van De Vlaamse Renovatiedag op zondag 27 mei
magazine

Op zondagnamiddag 27 mei 2018 organiseren zoekeenarchitect.be en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren een nieuwe editie van de Vlaamse Renovatiedag. Deze openhuizendag in Vlaanderen en Brussel helpt toekomstige verbouwers op weg naar een ontwerper voor hun renovatieproject.

Tijdens de Renovatiedag openen dit jaar 90 gerealiseerde verbouwingen exclusief de deuren. Gaande van gerenoveerde rijwoningen en appartementen in een stedelijke omgeving tot alleenstaande woningen buiten de stadskern. En alles daartussenin of daarbuiten: een boerderij die wordt omgetoverd tot woonerf, een rolstoeltoegankelijk herenhuis of een kangoeroewoning.

Alle renovaties hebben een aspect gemeen: een architect met bakken vakkennis. Op elke locatie ontdekken bezoekers dan ook het verbouwverhaal van naaldje tot draadje: de aankoop van het gebouw, de opborrelende ideeën en designkeuzes, de zoektocht naar geschikte partners, de obstakels en hinderpalen … tot de aangereikte oplossingen.

Het grote publiek kan alle projecten ontdekken op www.devlaamsrenovatiedag.be vanaf 16 april, of vanaf 12 april in de Renovatiegids van Ik ga Bouwen & Renoveren.

NAV

NAV

+3222122699
+3224007172