naar top
Menu
Logo Print

Vraag uw gratis ticket voor Heimtextil

Mad about textiles. Gratis naar Heimtextil, het belangrijkste en grootste platform voor interieur- en contracttextiel. Deskundige sprekers en rondleidingen door experts, met gelegenheid om te netwerken – een uniek event dus, dat u veel inspiratie en belangrijke impulsen zal geven. Een must voor architecten, binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers.

Interior.architecture.hospitality EXPO. Het nieuwe beursconcept binnen Heimtextil voor de projectsector verrast met een hoogwaardige selectie aan interieur- en contracttextiel en unieke uitvoeringsdetails voor hotels. Zowel esthetische als functionele toepassingen van modern en duurzaam design die voldoen aan de eisen inzake brandveiligheid en bouwtechnische constructies.

Stuur voor gratis tickets een mailtje naar info@messefrankfurt.be met als onderwerp “Gratis ticket Heimtextil - Architect”. U ontvangt het ticket per mail, zolang de voorraad strekt. Alle tickets zijn in voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar.

Meer informatie over uw reis naar en verblijf in Frankfurt?

 

Dagelijks rijden er 6 rechtstreekse ICE treinen van en naar Frankfurt. In slechts 3 uur tijd bereikt u vanuit Brussel het centrale station van Frankfurt am Main. Geniet van 20 euro korting op uw reis met de ICE naar Heimtextil en mail naar katrien.galle@messefrankfurt.be

 

 

Voor meer gedetailleerde info kunt u terecht op www.heimtextil.messefrankfurt.com, www.heimtextil-blog.com, www.facebook.com/heimtextil of bij de vertegenwoordiging van Messe Frankfurt in België. Bel Katrien Galle op 02 880 95 88 of mail naar katrien.galle@messefrankfurt.be

HEIMTEXTIL

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586