naar top
Menu
Logo Print

"Een goed ontwerp moet op alle zintuiglijke vlakken goed zijn"

Gouden onderscheiding voor Formica Infiniti™ op German Design Award 2017
magazine

Formica Group is bij de German Design Award 2018 uitgeroepen als winnaar van een gouden onderscheiding voor Excellent Product Design. Onderwerp van de award is het nieuwe matte laminaat Formica Infiniti™, dat dankzij een nieuwe generatie harsen en een speciaal droogproces beter bestand is tegen vlekken en vingerafdrukken. Het oppervlak met microcontouren zorgt er immers voor dat lichtgolven binnen het oppervlak verspreid en geabsorbeerd worden, waardoor een eigentijds matte uitstraling gecreëerd wordt.

“Formica Group is trots om koploper te zijn op het gebied van innovatie en ontwikkeling van de volgende generatie laminaat”, zegt Group Creative Product Director Eva Hoernisch. “Daarbij erkennen we dat een goed ontwerp ook op alle zintuiglijke vlakken goed moet zijn, ook qua textuur en gevoel.”

In totaal kreeg de German Design Award 2018 ruim 5000 inschrijvingen. Formica Infiniti™ is 1 van de slechts 45 inzendingen die de prestigieuze onderscheiding Goud kregen. De officiële uitreiking van de onderscheidingen vindt plaats op 9 februari 2018 tijdens de internationale beurs voor consumentengoederen, de Ambiente, in Frankfurt Am Main.

FORMICA EUROPE

FORMICA EUROPE

+3227051818
+3227051772