naar top
Menu
Logo Print

Assortimentsuitbreiding bij Deceuninck

Aluminium ramen en deuren met daarnaast ook ventilatie en zonwering
magazine

Deceuninck heeft zijn assortiment uitgebreid. Zo start de raam- en deurenfabrikant met een aluminium assortiment (Deceuninck Decalu) en met een nieuw gamma Ventilatie & Zonwering (Deceuninck Tunal).
Met Deceuninck Decalu wil de onderneming future proof zijn. Het nieuwe schrijnwerk is topisolerend en uiterst kleurvast. Deceuninck Decalu bestaat in drie uitvoeringen, m.n. Standaard bevat fijne, onopvallende profielen met een tijdloze stijl. Retro hebben dezelfde opbouw maar de buitenschaal is 10 mm dieper. Bij Caché zit het aluminium frame van de raamvleugel verborgen achter het kader, waardoor er van buitenaf geen onderscheid te maken is tussen vleugel en kader.
Deceuninck Tunal is een volledig nieuw gamma ventilatieoplossingen, met de Tunal 80 FL en TunalTopNeo-roosters als nieuwste leden binnen de familie. Tunal 80 FL is ontwikkeld voor toepassing in een schuifraam. Het vlakke ventilatierooster met glasaftrek van 80 mm wordt op het glas geplaatst en kan geïntegreerd worden in raamprofielen van aluminium, pvc of hout. TunalTopNeo zijn akoestische ventilatieroosters die omgevingsgeluiden kunnen reduceren.
Voor zowel Decalu als Tunal werd een nieuw coatingproces ontwikkeld – Aluroc – voor een grotere kleurbestendigheid. Bovendien zijn ze afgestemd op de Decoroc-kleuren voor pvc-profielen voor een harmonieuze combinatie.